مشاوره حقوقی رایگان - وام

اگر بانکی پرونده رو به اجراییات تحویل بده به نفع بانکه یا به نفع وام گیرنده چون سود خیلی بالایی رو برای عقب افتادگی دارن از وام گیرنده میگیرن و وام گیرنده میگه به اجراییات فقط باید اصل پولو بدم تمام به ضرر بانکه نظر شما چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بانک میتواند بابت تسهیلات معوقه و اقساط وام ابتدا به وام گیرنده تذکر تلفنی دهد و سپس از طریق اجرای ثبت برای دریافت وام اقدام نمایند که طبق قانون میتواند تقاضای توقیف اموال وام گیرنده‌و ضامنین را داشته باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

با سلام
به نفع اینکه، چون با سیستم فعلی بانکی کشور،شاید داخل خواب ببینیم نفع ویا سود متعلق به وام گیرنده خواهد شد .