مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ملک توسط همسر

باسلام عرض ادب.
همسر اینجانب 3 با فریب در ازدواج و عدم مسئولیت و نبودشان، فروش مال غیر که با تهدید و تهمت، فحاشی و افترا با الفاظ رکیک همیشه کار خودشون رو پیش بردند. این بار سنگ تمام گذاشتند و با تهدید و فحاشی ملک من راه از من گرفتند و با امضا و تمامی حق بنده را داخل عقد نامه از من سلب کردند و 40 درصد باقی مانده ملکی که به نام خودم هست را جای مهریه زدند و هر آن چیزی که به نفع خودشون بوده رو ذکر کردند. چون مدام تهدید میکنند و من هنوز نتوانستم شکایتی کنم. ممنون میشوم راهنمایی ام کنید تا سریع پیگیری بشود. چون تهدید پیامکی هست که ادعا دارند فروختند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر لازم است مدارک شما بررسی شود و توضیحات شما کامل نیست