مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب های بانکی بخاطر مهریه

با عرض سلام من مدت 3ساله همسرم بدون اجازه من منزلم رو ترک کرده و به خانه پدرش رفته و الان یک هفته اس کلیه حساب های بانکیم مسدود شده وقتی به بانک مراجعه کردم گفتند بخاطر مهریه است لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم حسابهایم رو از طریق قانونی باز کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام تا زمان رضایت طلبکار در اجرای ثبت یا پرداخت کل دین یا مختومه شدن پرونده به هر دلیلی همچنان حساب شما مسدود است