مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند زمین کشاورزی

با سلام بنده 3 هکتار زمین جهت راه اندازی گلخانه خریداری کردم ولی زمین سند ندارد و به صورت قولنامه ای خریداری شده که مورد تایید شورای روستا نیز هست
میخواستم بدونم با زمین قولنامه ای میتوانم گلخانه بزنم و از تسهیلات گلخانه استفاده کنم
زمین مجوز چاه دارد اما مجوز به نام بنده نیست و بنام کردن مجوز بخاطر سند نداشتن زمین امکان دارد؟

پاسخ ها :

احداث گلخانه در زمین بدون سند زمین کشاورزی بدون سند گلخانه مجوز چاه آب