مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی بدون سند

سلام و عرض ادب خدمت وکلا گرامی
ما زمین مزروعی داریم در روستا که از پدر بزرگ مون به پدرمون رسیده و حالا که پدرمون مرحوم شده خواهران و برادران درخواست تقسیم دارن و هیچ گونه سند و نوشته ای نداریم که از پدر بزرگمون به پدر مون رسیده و از پدر مون هم هیچگونه اسنادی نداریم
حالا سوال اینجاست برای تقسیم قانونی باید چه راهی طی کنیم یا امکان تقسیم توافقی هست که زمانی برای قانون قابل قبول باشد و اگه راه تقسیم توافقی هست راهنمایی بفرمایین و اگه باید از طریق اداری اقدام کنیم لطف کنین راهنمایی مون کنید .
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است خود وراث به صورت توافقی ، تقسیم نامه تنظیم نمایید و
زمین ها را تقسیم کنید

در غیر این صورت مشکل ایحاد خواهد شد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب با استناد به شهود و سایر دلایل ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دوستانه بین خودتان تقسیم کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهترین را تقسیم نامه بین همه می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقسیم توافقی زمانی ست که همه وراث به تقسیم و سهم شان رضایت داشته باشند که تقسیم نامه تنظیم خواهد شد در غیر این صورت تقسیم از طریق قانون صورت خواهد گرفت ...

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از بهتر است توافقی تقسیم نامه ای با امضای کلیه وراث پدر و وراث پدر بزرگ به عنوان شاهد تنظیم نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شهادت شهود باید انتقال قانونی به پدرتان را ثابت نمایید در غیر اینصورت عمه و عموهای شما نیز سهم می برند . تقسیم هم یا توافق است یا حسب مورد از طریق سازمان ثبت یا سازمان امور اراضی یا دادگاه صورت می گیرد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به ادارات ثبت مراجعه فرماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقسیم نامه می‌بایست فی مابین تمام مالکین مشاعی منعقد شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب این سوال دوساعت وقت لازم دارد ولی میتواند تقسم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا باید انحصار وراثت نمایید در خصوص تقسیم چنانچه کلیه وراث تقسیم نامه را امضا نمایند معتبر می باشد