مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

خانه مسکونی بنام بنده بود که الان بخاطر اختلاف با شوهرم و پسرم شکایت از شوهرم کردم و خلع ید به نفع بنده شد و الان ده روز وقت دارن منزل بنده را ترک کنند حال پسرم گفته من بیرون نمیرم برود از من هم شکایت کند ایا وقتی من از قاضی دستور خلع ید دارم نمی توانم پسرم را بیرون کنم و باید حالا از پسرم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اصولا حکم خلع ید مربوط به ملک است نه فرد خاصی. بنابراین اجرای احکام باید همه را از ملک بیرون کنه