مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام روز بخیر من در سال 97 یک وام از یکی از بانک های دولتی گرفتم و ضامن من 2برابر وام را از من سفته گرفت که بعد از تسویه وام ان ها را به من برگرداند و نیمی از وام را من بعد از اتمام اقساط به ان بدهم و سفته ها را از ایشان بگیرم ولی در حدود 2 ماه است که اقساط تمام شده و هر چه به ایشان اعلام می کنم که سفته ها را بیاورد و پول را دریافت کند پاسخ درستی به من نمی دهد و امروز و فردا می کند لطفا مرا راهنمایی کنید البته برگه ای هم نوشته شده که سفته ها به صورت امانت در اختیار ایشان قرار دارد.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه براشون بفرستید و بعد به پیوست اظهارنامه دادخواست استرداد سفته ها با قید شماره اونها و برگه‌ای که در ارتباط با امانی بودن سفته‌هاست را از طریق دفترخدمات الکترونی به طرفیت ایشون به دادگاه حقوقی ارائه کنید.