مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر متوفی برای دختر طلاق گرفته

سلام زنی 35 ساله هستم که از شوهرم طلاق گرفته ام و با دو فرزندم زندگی میکنم. پدرم مستمری بگیر تامین اجتماعی بود که به رحمت حق شتافت بعد از ایشان حقوق به مادرم رسید که ایشان هم فوت کردند. آیا بعد از فوت مادرم این حقوق میتواند به من تعلق بگیرد. ممنون بابت صبر و حوصله شما. م.م

پاسخ ها :

پرسشگر :

خداوند به شما جزای خیر عنایت کند ورفتگانتان را غریق رحمت فرماید.ممنون

حقوق مستمری دریافت مستمری پدر مستمری پدر به دختر مطلقه مستمری بازماندگان حقوق بازنشستگی پدر به دختر شرایط دریافت حقوق مستمری پدر