مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه درمورد تقسیط مهریه

باسلام و خسته نباشید، بنده سال92نسبت به پرداخت مهریه اقدام کردم که رای دادگاه صادر شده که همسر 10سکه پیش پرداخت بده و هر6ماه1سکه که تا این تاریخ 1سکه هم نداده، چند روز پیش رفته دادگاه که توان پرداخت هر 6ماه ندارم، دادگاهم ابلاغیه داد که من برم منم نتونستم،که رای دادگاه صادر شده که هر 12 ماه یکبار بده، من هم اعتراض دارم چطور میتونم بدون حضور در دادگاه اعتراضم اعلام کنم، چون دادگاه زنجان هست سخته برام، آیا میتونم اینکارو بکنم و اعتراضم مورد قبول میشه چون واقعا هرسال یک سکه خیلی کمه، ضمنا اگه میشه نحوه فرستادن اعتراضم رو بگید ممنون میشم راهنماییم کنید. باتشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام رایی که بشما ابلاع شده مهلت دارد اگر درمهلت قانونی هست شما میتوانید از دفتر خدمات اقدام به اعتراص نمایید