مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر در حین کار

با سلام خدمت شما. من بعد از 14ماه در کارخانه کار میکردم .. و دیسک کمر گرفتم جوری بود پای چپم نمی توانستم تکون بدم .. سال 99 برج 2 عمل کردم .. الان مجددا دیسکم اسیب دید و دکترم گفت نباید فشار بیاری. رگهای دست راستم کش آمدن از فشار کاری .. امپول تزریق شده. گچ گرفتم .. من میتوانم از کار افتادگی استفاده کنیم 10 سال سابقه دارم .... بعد میتوانم از کارفرما شکایت کنم درخواست کردم جام عوض کنن. سبکتر باشد راضی نشد ... ممنون از راهنمایی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

بله باتوجه به بیماری ودرخواستت وعدم موافقتشون شکایت میتونی بکنی