مشاوره حقوقی رایگان - آیا مهر المثل و ارش البکاره به من تعلق میگیرد؟

با سلام من در دادگاه شکایت مردی که به من تجاوز کرده بود را کردم دی ان ای مثبت پزشک قانونی مثبت چت عکس فیلم و حتی شهودی که ما را زن و شوهر میدانستن. دادگاه ایشان کلان منکر شدن و در اخر نیز دادگاه حکم به 2 سال تبعید اجباری به وی و 99 تا ضربه شلاق به وی داد و برای من رابطه نامشروع نگرفت ایا الان من میتوانم درخواست مهر المثل و ارش البکاره کنم و آیا به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما درخواست کنید.