مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه به موقع مستاجر

مستاجر بنده تا تاریخ 1400/6/10 باید تخلیه و واحد را تحویل نماید ولی تا الان از این کار به بهانه های مختلف از جمله کرونا طفره رفته و موضوع را جدی نمیگیرد. میخواستم بدانم چه وقت باید از نظر قانونی اقدام کنم.

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام در حال حاضر بعلت مصوبه ستاد کرونا مبنی بر تمدید قرارداد اجاره با 25 درصد اضافه کردن اجاره بها عملا شوراهای حل اختلاف نسبت به تخلیه اقدام نمی نمایند