مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط اعسار

با سلام و احترام.
بنده در دادگاه حقوقی به خاطر امضا سفته محکوم به پرداخت مبلغ ششصد میلیون تومان شدم.
بعد از صدور اجراییه دادخواست اعسار نمودم که در اسفند سال گذشته دادخواست اعسار بنده با شرایط پرداخت دویست میلیون به عنوان پیش پرداخت و ماهیانه پنجاه میلیون تومان صادر شد.
بنده دادخواست تجدید نظر دادم و متاسفانه دادگاه تجدید نظر هم همان رای بدوی را تایید کرد.
حالا اجرای احکام میگوید شما باید اقساط رو از زمان رای بدوی پرداخت کنی و گرنه جلب میشوی.
میخواهم بدونم این واقعا درست هست؟ مگر از زمان قطعی شدن حکم نباید پرداخت اقساط رو انجام بدهم و این خریدن زمان با درخواست تجدید نظر مگر حق من نیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زمان پرداخت اقساط از زمان ابلاغ اجراییه می باشد. البته اگر ...