مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد رعب و وحشت

سلام. چند وقت پیش همراه خانواده در جاده چمستان در حال برگشتن بودیم. چند تا جوان جلوی ماشین ما رو گرفتند و با قمه شروع به تهدید کردند و روی ماشین رفتند و میخواستند ما رو بکشند که محلی ها ما رو نجات دادند اما کلانتری به خاطر اینکه ما اهل اون جا نبودیم نگذاشت شکایت کنیم. هم پلاک ماشین آن ها را داریم و هم موقعی که جدا میکردند از چهره آن ها فیلم گرفتیم. خواستم ببینم میشود اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی می توانید شکایت کنید.
در خصوص مامور کلانتری نیز می توانید با تماس با 197 به بازرسی گزارش دهید و موضوع را پیگیری کنید