مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخدمات

سلام و درود. مدتی هست که پدر من ممنوع الخدمات شده بود و به همین خاطر فرزندان هم ممنوع الخدمات شدند.
اکنون مشکل پدر من رفع شده و به دلیل بیماری کرونا بخش مربوطه و بقیه خانواده هنوز ممنوع الخدمات هستند.
من که 18 سال سن دارم و تا 11 روز دیگر مهلت ثبت نام دانشگاه دارم اما به دلیل ممنوع الخدمات ممکن نیست.
احتمالا در این 11 روز رفع ممنوع الخدمات من رفع نشود و ممکن است ورودی دانشگاه را از دست بدهم.
راه حلی هم برای نجات از این مشکل نیمتوانم پیدا کنم. آیا راهی هست که بتوانم ورودی دانشگاه را با منع خدمات بگیرم؟
بسیار ممنون میشوم اگر کمک کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ممنوع الخدمات فقط برای محکوم علیه ایی است که توسط دادگاه محکوم شده نه خانواده ایشان در هرصورت اگر چنین اتفاقی افتاده باید از طریق مرجع ذیصلاح که نامه ممنوع الخدماتی را صادر نموده پیگیری نمایید