مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر بدون قرارداد

با عرض سلام و احترام.
سال قبل بنده ملکی را از شخصی خریداری کردم که در اجاره یک سازمان بود. بعد از خرید طی مراجعات مکرر و تماس و پیامک با مسئولین آن سازمان برای بستن قراداد زیر بار نرفتند. بنده ناگزیر شدم تا مهلت احتمالی تخلیه که حدود یک سال بعد بود صبر کنم. در این مدت اولا کرایه را به صورت یک سوم نرخ عرف پرداخت می کنند و ثانیا برای زمان تخلیه مدام این ماه و اون ماه می کنند و منزل من را تخلیه نمی کنند.
با وجود این که هیچ قرادادی بین ما نوشته نشده، چگونه میتوانم این سازمان را مجبور کنم که منزل من را خالی کنند؟
2) آیا بابت کرایه یک سومی که پرداخت کرده اند، میتوانم از مرجعی مدعی بشوم که به ثمن بخس منزل من را اجاره کرده اند؟
متشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست حکم تخلیه به طرفیت هم فروشنده و هم مستاجر در دادگاه مطرح نمایید ولی بابت مبلغ اجاره بها نمی توانید ادعایی داشته باشید چون ..