مشاوره حقوقی رایگان - دریافت علی الحساب دیه از بیمه

سلام. پرونده ای دارم که احاله مورد قبول شده ولی هنوز پرونده به شهر من نیامده است و بیش از دو ماه طول کشیده است. اظهارنظر پزشکی قانونی رو هم پلمب شده دارم. آیا میشود جایی مراجعه کرد و دستور علی الحساب گرفت و به بیمه برد؟ برای ادامه درمان شدیدا نیاز مالی دارم و بیمه هم میگویند فقط باید دستور قاضی باشد تا پول بدهد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر پرونده شما تصادف باشد مطابق ماده 34 قانون بیمه شخص ثالث بیمه گر و یا صندوق حسب مورد مکلفند بلافاصله پس از دریافت گزارش کروکی و تشکیل پرونده اولیه حداقل 50 درصد از دیه تقریبی را به زیاندیده پرداخت کرده و مابقی را پس از قطعی شدن دیه بپردازند.لذا با اخذ کروکی وگزارش افسر ونظریه پزشکی قانونی بیمه گر موظف است علی الحساب مبلغی به شما پرداخت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به موجب لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی از شعبه مبدا بخواهید که پرونده سریعتر ارسال شود