مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

سلام و عرض ادب.
بنده جدیدا داخل تونل با خودروی پراید که از لاین روبرو در حرکت بود، تصادف کردم و پراید بعد از من منحرف شد و با خودروی 206 تصادف کرد. طبق کروکی و گزارش اولیه پراید مقصر اعلام شده و گواهینامه هم نداشته است و نهایتا اعتراض کرده که کارشناسی مجدد شده و راننده 206 با تبانی کردن راننده پراید اعلام کرده که من در سبقت بودم. توضیح این که ماشین بنده از چرخ سمت راننده و گلگیر و درب راننده و درب عقب آسیب دیده است. آیا ادعای آن ها که من در سبقت بودم و شاخ به شاخ بودم مورد قبول می باشد؟
در صورتی که ماشین بنده از روبرو هیچ آسیبی ندیده و از لاین خودم خارج نشدم و طبق کروکی و گزارش اولیه اعتراض مورد قبول میشود؟

پاسخ ها :

تصادف خودرو تصادف