مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهدید پیامکی

سلام.
من میخواستم از مستاجر شکایت کنم و ایشون خونه بنده رو به عنوان مسکونی اجاره کردند اما چون آرایشگر هستند مشتری های خودشون رو خونه می آورند تا کاراشون رو انجام بدهند و به عنوان خواهر معرفی میکنند (دروغ میگن). وقتی من متوجه شدم با گوشی ام فیلم گرفتم و به بهانه صحبت در مورد پشت بام وارد خونه ایشون شدم که دیدم مشتری رو در اتاق منتظر گذاشتند و مشتری حسابی نگران بود که من از حضور او متوجه نشوم که شدم و در طول این مدت صحبت فیلم هم گرفتم. این خانم حالا در پیامک های متعدد بنده رو به ورود بدون اجازه و با زور به منزل متهم کردند و در پیامک فحاشی و تهدید میکنند. من میتونم شکایت کنم و با فیلمی که دارم نوع ورودم رو به منزل ایشون اثبات کنم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

در مورد فحاشی و تهدید میتونید از طریق پیامک ها شکایت کنید.در مورد ورود به منزل شما نیاز به اثبات ندارید تا زمانی که ایشون مدعی شوند و شکایت کنند

حبيب اله  احمدي

جناب آقای حبيب اله احمدي :

سلام شما میتونید قرارداداجاره رو فسخ کنید