مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

با سلام. در تاریخ 400/05/21 با پسر بچه ای تصادف کردم که منجر به جرح جزئی شد. در لحظه ابتدایی پلیس دیر بر سر قرار آمد و ما با آمبولانس به بیمارستان رفتیم. به علت رضایت پدر بچه و عدم کروکی روی پرونده بیمار با بیمارستان به صورت آزاد حساب کردیم و بیمار را مرخص کرده ایم.
چون پدر در جایی شکایت اعلام نکرده آیا این عدم شکایت میتواند روزی دردسر ساز شود؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام بهتر بود رضایت کتبی گرفته می شد و فقط ممکنه از بابت دیه شکایت مطرح نمایند

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
رضایت محضری از ایشان بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

ایشان حق شکایت دارد ولی باید تا قبل از گذشت یکسال از تاریخ حادثه صورت گیرد.