مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای ارجمند سایت خوب دادراه.

بنده 7 سال هست که ازدواج کردم همسرم مرد بسیار بی مسئولیت، کمی بداخلاق و بددهن هستن، با اونکه مثلا عاشق بنده شدن اما دوسه سالیست که هرماه می‌گوید من از تو خوشم نمی آید و برو طلاقت را بگیر. شناختی که از ایشون داشتم قبل از ازدواج پسر بسیار آروم نجیب و مهربونی بود با شروع زندگی و بی مسئولیتی رفتارش عوض شد کل حقوقش برای دوستانش خرج میشود اگر شاغل نبودم باید گدایی میکردم.

اینک دوبار متوجه خیانتش شدم میخواهم طلاق بگیرم مهریه بنده 600 سکه هست چکار باید انجام دهم که ...

1_ چه شروطی چه مواردی را در دادگاه عنوان کنم که محکوم شود و هم نصف مهریه رو دریافت کنم هم بدون دردسر طلاقم بدهد؟

2_ آیا هزینه زیادی برای اجرای مهریه و پیگیری کارها از من طلب خواهد شد؟؟ میزان تقریبی آن چقدر هست ؟

3_ و اینکه بنده ساکن شهری دیگر هستم آیا برای صدور صیغه طلاق حتما باید به محضر زمان عقد مراجعه کنم؟؟

پی نوشت: مایل به بخشش نصف مهریه به ایشون هستم چون زمان عقد قول دادم به خانواده ش.

بسیار ممنونم از همکاری و همیاری شما عزیزان ‌‌

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
1. بهتر است وکیل بگیرید م... موضوع بخشیدن نیمی از مهریه میتواند به اخذ طلاق و اقناع دادگاه کمک کند
2.میتوانید ادعای اعسار نمایید تا هزینه دادرسی در خاتمه رسیدگی به موضوع ، از مهریه وصول شود.
3. خیر