مشاوره حقوقی رایگان - رجوع هبه غیر معوض

میخواهم دادخواست رجوع هبه غیر معوض نمایم راهنمایی میخواستم ایا شرایط خاصی دارد یا حتما باید وکیل بگه

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام رجوع از هبه غیر معوض در غیر موارد مشروحه ذیل امکان پذیر است
1 - بخشش به خویشاوندان باشد؛ مثل پدر و مادر.
2 - واهب مال را «قربه الی الله» بخشیده باشد.
3 - هبه معوضه باشد؛ اگر چه متهب عوض خیلی کم به واهب داده باشد.
4 - مال موهوبه به حال خود باقی نمانده باشد بلکه تمام یا بعضی از آن به کلی تلف شده یا صورت آن تغییر کرده باشد. به عنوان مثال، پارچه دوخته شده یا غذا خورده شده یا اینکه متهب مال را به دیگری انتقال داده باشد.
5 - واهب بعد از تحویل عین موهوبه از دنیا برود یا متهب بعد از تحویل گرفتن فوت کند.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ضمن پیوست کردن سند ازدواج دادخواست اثبات رجوع از هبه به دادگاه خانواده محل زندگی تان تقدیم کنید