مشاوره حقوقی رایگان - هبه و رجوع از ان

با سلام همسرم چند ماه پیش ماشینی را خریداری کردیم و وکالتنامه محضری فروش از فروشنده به نام من زده شد
فقط چک ها را همسرم به فروشنده داد بعد از گذشت چند ماه زوج تقاضای رجوع از هبه کرده است این در حالی است که من ماشین را خودم مستقیم از فروشنده خریدم و بیشتر مبالغ چک با پول قرعه کشی خانگی من پاس شد
من یک هفته قبل از رجوع هبه ایشان ماشین را به صورت اقساط فروختم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودرویی هبه گردیده است در حال حاضر وجود نداشته باشد و فروخته شود که قابل رجوع نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که فروخته باشید نمی تواند رجوع کند
از طرفی نیز باید هبه اثبات شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در رجوع از هبه عین موهوبه باید موجود باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتی که فروخته باشید نمی تواند رجوع کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که فروخته باشید نمی تواند رجوع کند

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه موهوبه از مالکیت متهب خارج شده باشد امکان رجوع وجود نخواهد داشت.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود چنانچه مال را فروخته باشید و مستندات آن واقعی باشد رجوع از هبه معنایی ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک فروش را به دادگاه ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر عین موهوبه موجود نباشد امکان رجوع نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، رجوع از هبه امکانپذیر نمی باشد مگر

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

ایشون باید اول ثابت کنن که هبه رخ داده که بعد بتونن رجوع کنن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی که هبه شده موجود نباشد رجوع غیر ممکن است. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که خودرو را فروخته باشید نمی تواند ازهبه رجوع نماید،