مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط شوهر

باسلام شوهرم به مدت یک ماهه که خونه رو ترک کرده و قصد آمدن به خونه رو هم نداره و ضمنا مرا هم به شدت مورد ضرب و شتم قرار میداد اما متاسفانه من فقط یه بار رفتم پزشکی قانونی و نامه پزشکی قانونی دارم و البته پسرم رو هم میزد که اونم نامه پزشکی قانونی داره حال سوالم از وکلای محترم اینه که آیا با توجه به اینکه من حق طلاق هم ندارم آیا راهی وجود داره که من بتونم از شوهرم طلاق بگیرم ضمنا یک میلیون و دویست هم نفقه برای من و دو فرزندم ریخته به حساب ضمنا به هیچ عنوان نمیخوام مهریه ام رو ببخشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است بخشی از مهریه هر میزان را ببخشید تا بتوانید حضانت و حق طلاق را بگیرید . اگر نه از طریق اداره ثبت مهریه را اجرا بگذارید تا با حربه مالی احیانا به طلاق توافقی رضایت دهد. مدارک ضرب و شتم را هم نگه دارید . جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه برای طرح دادخواست طلاق ، حتما باید دلیل داشته باشد
شما باید ابتدا دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندتان را مطرح نمایید و سپس دادخواست عدم تمکین زوج را به علت متواری بودن زوج مطرح نمایید و سپس دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید. و بعدا با به دست آوردن دلیل طلاق ، باید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
مطالبه نفقه و مهریه کنید ولی در خصوص طلاق باید حکم ضرب و جرح داشته باشید تا عسر و حرج خود را ثابت نمایید