مشاوره حقوقی رایگان - نبود کارت ماشین برای تعویض پلاک با داشتن وکالت نامه قطعی

سلام یه ماشین خریدم به من نگفت کارتش نیست حالا رفتیم محضر میگه گم شده من وکالت قطعی گرفتم ازش میتونم بی درد سر تعویض پلاک کنم ؟ یا خود اون باید بره واسه گرفتن کارت المثنی ماشین ؟
تازه نه خبر مفقودی داده نه روزنامه چیزی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ایشان باید مدارک کامل در اختیار شما قرار دهند.

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، مدارک باید تکمیل باشد، میتوانید برای المثنی اقدام کنید