مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادیار و کارشناس پرونده

ساکن شهر هستم ولی در روستا زمین های کشاورزی دارم که درختان و یونجه کاشتم و امتیاز برق یکی رو خریدم ولی حالا برادر زنم به علت اختلاف با همسرم بر سرارث مزاحمت های شدیدی ایجاد کرده و کنتور برق و کابل ها و لوله های آبیاری را جلوی چشمم شکسته و برده و به من حمله کرده و تهدید به قتل کرده و 6 تمام اموال از جمله موتور آب رو از انباری باغ سرقت کرده و حدود 30 اصله نهال گردو باغ رو بریده است.
و بنده و همسرم از ترس شرارت های او یک سال است به روستا نرفتیم و تمام درخت ها و یونجه تازه کاشته شده خشک شدند.
برای تمام موارد تک به تک شکایت کردم ولی تمام موارد رد شده است
حتی با اقرار و شواهد و مستندات کافی
رد شده است.
در آخرین مورد کارشناس در محل حاضر شده و تمام مستندات رو عکس گرفته و 6میلیون تومن خسارت نوشته بود در حالی که تنها 6 میلیون هزینه نهال های من بود
اعتراض کردم و با خود کارشناس حرف زدم گفتم غیر قانونی عمل کرده
در جواب گفتند خوب کاری کردم و در رای دوم مستند کردند و گفتند که هیچی ندیدم و اون 6 تومن رو هم حذف کردند .
حالا برای این همه بی عدالتی و ناحقی چکار کنم و کجا شکایت کنم.؟!؟؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید