مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادیار

با عرض سلام خانمی از بنده به اتهام سرقت تعزیری شکایت کرده بعد از ابلاع اول ادیار جلب صادر کرد بنده با مدرک قانونی ثابت کردام سرقت نبوده شاکی خودش اجازه ور داشتن داده متاسفانه دادیار ول کن نیست از من درخواست کرده باید ثابت کنی لوازمو پس دادی بعداز ثابت کردن که پس دادم بازم ول کن نیست از من کفیل خواسته کفیل بردام گفته حقوقش کمه میتونه اینکارو بکنه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
نسبت به قرارهای مرحله بازپرسی میتوانید اعلام شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت از دادیار نتیجه ای نخواهد داشت.

جرم سرقت دارای جنبه عمومی است و در صورت گذشت شاکی خصوصی دادیار می تواند پیگیری کند و اگر ثابت شود سرقت انجام شده دادیار با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می کند.
دادگاه نیز طبق کیفرخواست مبادرت به صدور حکم می کند.
توجه داشته باشید دادگاه می تواند به دلیل کرست شاکی خصوصی در میزان مجازات تخفیف دهد.