مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دروغین ضرب و جرح

سلام وقت بخیر لطفا راهنماییمون کنید
من برادرم 16 سالشه تو کوچکه پیش بچه ها بوده یه پسر بچه 4ساله هم بوده که روی ماشین نشسته بود و برادرمم کنار اون وایستاده بود که پسر بچه از روی ماشین میوفته پایین و دستش میشکنه الان خانوادش رفتن از برادرم شکایت کردن که اون زده دستشو شکسته درصورتی که برادر من هیچ ربطی به افتادن اون نداشته همسایه هایی که تو کوچه بودن دیدن و میگن که برادر من بیگناهه مامور امروز ابلاغیه اورده در خونه چکار باید بکنیم تورو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نامه پزشکی قانونی در خالت منازعه و غیر منازعه را مشخص میکند شهود خود را معرفی کنید