مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تقسیط چک برگشتی

باسلام بنده یه چک برگشتی دارم به مبلغ 50000000تومان که طی یک سالو نیم شده تقریبا 80000000تومان حکم جلبمو گرفت و یه هفته رفتم زندان که درخواست اعسار و تقسیط رو دادم با سند اومدم بیرون. میخواستم اولا بدونم تقسیط این مبلغ چجوری میشیه و دوم اینکه میتونم عوض پیش پرداخت برا تقسیط مالی رو معرفی کنم. البته مال که میگم یه دستگاه چاپ بنر هستش تقریبا به مبلغ 40000000 میلیون تومن. ممنون از اینکه به سوالات بنده پاسخ خواهید داد.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.مبلغ اقساط با نظر قاضی تعیین میگرددو معرفی مال هم در مهلت مقرر قانونی امکانپذیر است.