مشاوره حقوقی رایگان - وام بانکی

سلام! سال 91 آپارتمانی نیمه تمام با وام بانک مسکن 12 میلیون تومانی 10 ساله خریداری کردم و مبلغ وام و چک تضمین پرداخت وام به فروشنده در قولنامه ذکر شده ! بعد از چند سال پرداخت اقساط متوجه شدم که مبلغ وام دریافتی 16 میلیون و دویست هزار تومن هست نه 12 میلیون ! به فروشنده اعلام کردم اما محل نزاشت و منم عمدا اقساط رو نپرداختم تا اقساط از حساب خودش کسر شود ! که حدود 6 میلیون از حسابش کسر گردید و بعد ان دوباره شروع به پرداخت اقساط کردم چند روز پیش همه حسابهام بسته شد و دیروز هم پلیس فرودگاه ماشینمو توقیف کرد وقتی به شورای حل اختلاف رفتم متوجه شدم چک 12 میلیونی من رو اجرا گذاشته ! حال با توجه به اینکه از بانک استعلام گرفتم که وام 16 و دویست بوده ( یعنی 4 ملیون و دویست بیشتر که با سودش حدودن 9 میلیون باز پرداختش میشه ) آیا حق رو به من میدن تو این پرونده یا باید مبلغ رو بدم و جداگانه شگایت کنم ! ممنون

پاسخ ها :

محمد حبیب اللهی

محمد حبیب اللهی :

با سلام، شما باید مبلغ را پرداخت و جداگانه بابت حق و حقوق خود طرح دعوا کنید