مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی

سلام خسته نباشید
من هنوز 16 سالمه ولی چندین سالی هست به دلایل شخصی که حتی نمیتونم به دادگاه هم بگم میخواستم فامیلیمو عوض کنم ولی تو شرایط کسانی که میتونن عوض کنن نیست
نه از واژه هاي مستهجن نه مطلق و مضاف هیچکدوم از کل موارد
راهی هست که بشه تغییر داد؟!
وقتی که 18 سالم شد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله،باید دلایل خود را عنوان کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به اداره ثبت احوال مراجعه کنید تشخیص با کارشناسان آن اداره است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله امکان تغییر برای هر ایرانی وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به ثبت احوال مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست خود را به اداره ثبت بدهید تا در کمیسیون بررسی بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درخواست خود را به اداره ثبت بدهید تا در کمیسیون بررسی بشود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت عنوان کنید.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام می توان درخواست کرد اما باید در کمیسیون ثبت احوال مطرح شود.در این خصوص دستورالعمل ثبتی وجود دارد که می توانید به آن مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت ارائه فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba )

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد بله . جهت استفاده از لایحه مستدل و موثر برای تغییر نام به اینستا گرام من مراجعه کنید.
reza_zarinsadaf مراجعه کنید حکم های صادره و متن دفاعیه مورد نظر شما کامل در آنجا هست. با وضعیت و موضوع خودتان ویرایش و استفاده کنید.