مشاوره حقوقی رایگان - تهیه خانه در روستا برای زوجه

سلام و وقت بخیر
زوج آیا میتواند برای زوجه به جهت آزار و اذیتش و اینکه واقعا تمکین نمیخواهد و فقط میخواهد زوجه در دادگاه الزام به تمکین بگوید من تمکین نمیکنم ، بگوید که در روستا خانه تهیه میکنم؟ در صورتی که زوجه حتی 1 ساعت در روستا زندگی نکرده و در شهر دنیا آمده و بزرگ شده و تحصیل کرده هم هست و کارش در شهر است.

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، اگر سکونت در منزلی خارج از شهر ، موجب عسر و‌حرج و ضرر مالی و شغلی برای زوجه باشد یا در شأن اون نباشد شما نمیتوانید ایشان را واردار به سکونت در روستا نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر
خانه باید در شان زوجه باشد و الا دادگاه رد می کند