مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام. محل کارم در شهر خودم هست برای حفظ زندگی چند سال در شهر همسرم زندگی کردم حالا میخوام به شهر خودم که محل کارم هست برگردم همسرم نمیاد لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست تامین دلیل بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه که ملاک است استقرار زوجه در مسکن و محلی که زوج در آن زندگی می نموده و جابجایی محل و اقامت در شهر دیگر باید توسط دادگاه ضرورت آن احراز گردد تا تمکین صادر شود

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
زن باید در منزلی که شوهر تعیین می‌کند زندگی نماید مگر اینکه طبق عقدنامه تعیین محل زندگی در اختیار زن قرار گرفته باشد بنابراین به طور کلی امتناع زن از زندگی در محل تعیینی شما منجر به عدم تمکین وی خواهد بود مگر اینکه اثبات نماید که مسکن تعیین شده مخالف با شان اوست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در محلی اقامت کنید که همسرتان هستند مگر اینکه طبق عقدنامه تعیین محل زندگی در اختیار شما قرار گرفته باشد در غیر اینصورت اگر تابع همسر نباشید ناشزه محسوب میشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولا زوجه باید در منزل تهیه شده توسط زوج زندگی کند