مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در قولنامه موتور سیکلت

با سلام. بنده یک 4 ماهی هست که موتور رو عوض کردم و به جای آن یک موتور قسطی که با سود قسط آن 27 میلیون وخورده ای میشد برداشتم و بعد از دو روز متوجه شدم موتوری که قسطی برداشتم خراب هست و خرج آن خیلی زیاد هست رفتم و به موتور فروشی گفتم این موتور رو نمیخواهم و گفتند برای فسخ قرارداد مبلغ 7 میلیون باید بدهی ولی برای تعویض 1 تومن تا 800 تومن. وقتی دیدم مبلغ فسخ خیلی زیاد هست مجبور شدم که تعویض کنم و یک موتور دیگر برداشتم که با سود اقساط و ضرر تعویض موتور 23 و 800 تومان در آمد. الان بعد از گذشت 3 تا قسط که به موقع دادم، رفتم در بنگاه موتور فروشی مسئول موتور فروشی قیمت این موتور رو 27 و خورده ای زده است. یعنی چند میلیون دیگر به قرارداد اضافه کرده و قرارداد قبلی رو خط زده و روی آن را با غلط گیر پاک کرده است. به من میگوید قیمت این موتور همین قدر هست و هر چی میگویم این موتور رو خودتون گفتین 23 وخورده ای، قبول نمیکند و میگوید اصلا من همچنین قولنامه ای ننوشتم. به پلیس همان منطقه هم زنگ زدم ولی گویا پلیس هم از طرفه اون ها هست و آمده اون جا و من رو مقصر میداند.تو رو خدا کمکم کنید. اگر حرفم من رو متوجه شدید.
این آقای صاحب موتور فروشی گردنشون رو بستند و میگویند باید پول اضافه بدهی و به من هم فقط یک قولنامه دادند و همون اول که فقط تعداد قسط هایی که باید بدهم داخل آن قید شده قیمت موتور رو نزدندو آیا با شکایت کردن میتوانم ثابت کنم یا نه؟
لطفا اگر کسی میداند به من بگوید. به خدا قسم زندگی ام رو دادم روی این موتور حالا هم زور هست بخواهم چند میلیون اضافه بدهم. تو رو خداد کمکم کنید.

پاسخ ها :

تغییر در قولنامه موتور سیکلت افزایش ثمن معامله موتور سیکلت