مشاوره حقوقی رایگان - میزان حق جوی اب برای همسایه

من چند تا باغ کلا به متراژ 6 هکتار دارم که از چندین مالک در طول چندین سال خریداری کرده ام و الان چند سالی هست که با حصار کشی همه ی آنها را به یک باغ تبدیل کردم و از وسط انها یک جوی قدیمی رد شده که من خودم نصف سهم حق اب ان را دارم و زمین همسایه هم نصف که متاسفانه الان همسایه ادعا دارد که شما باید فنس وسط باغ را برای من باز کرده و من برای عبور و مرور و حتی تمیزی جوب از آنجا به زمین خود بروم و ابد دهی کنم فارغ از ان که بیشتر از 1 دهه است که از ان جوی ابی نرفته و اب چشمه ی آن توان جوی را ندارد و منم هم با لوله گذاری انجام میدم و حتی برای ایشان هم لوله با خرج خود تا داخل زمینشان برده ام که متاسفانه انها فقط بهانه ی جوی رادارند و به مشکل خوردیم لطفا بفرمایید در این مشکل حق با همسایه است یا با من ( لازم به ذکر است که انها مالکین قبلی مقداری از باغ بنده هم هستند )… با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید اگر توافقی حاصل نشد دادخواست مزاحمت از حق و یا ممانعت دهید جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام وجود حق ارتفاق مستلزم لوازم استفاده از این حق است البته با فرض اثبات حق ارتفاق و منتفی نشدن آن.

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام خدمت کاربر گرامی-چنانچه همسایگان شما سابقه بهره برداری از جوی آب را دارند و مدرکی در این زمینه وجود داردو نیز جوی آب اکنون فابل استفاده است و آب در آن جریان دارد و همسایگان جهت اب دادن زمینهایشان میبایست از زمین شما عبور کنند در این جا انان حق ارتفاق از زمین شما را خواهند داشت در غیر اینصورت اگر ثابت شود قصد اذیت و ازار شما را دارند و یا ادعای انان با نظر کارشناس بی وجه است شما میتوانید علیه انان اقامه دعوی نمایید.موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از طریق لوله آب می برند چنین حقی ندارند و صرفا اگر لوله شکستگی و ... داشته باشد می توانند جهت تعمیر اقدام کنند