مشاوره حقوقی رایگان - سن ممنوعیت خروج پسران

با سلام و احترام
پسرم متولد 23 بهمن 1385 است .
آیا برای خروج از کشور ممنوعیت دارد؟ و تا چه سنی ممنوع الخروج می شود ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کودکان و نوجوانان زیر 18 سال پس از دریافت گذرنامه با رضایت والدین، مشکلی برای خروج از کشور ندارند. اما در صورتی که پسرها بر اساس شناسنامه خود به سن 18 سال تمام برسند، برای خروج از کشور نیاز به مشخص کردن وضعیت نظام وظیفه خود و یا رعایت بعضی دستورالعمل ها دارند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
بعد از رسیدن به سند 18 سال اگه مشکل نظام وظیفه نداشته باشن میتونن خارج بشن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از سن رشد اگر مشکل نظام وظیفه نداشته باشد خروج وی ایرادی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که به سن رشد رسیده باشن و مشکل نظام وظیفه نداشته باشن مشکی برای خروج ندارند