مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

در خصوص گرفتن مهریه عندالمطالبه 14سکه کامل با طرح دعوی ایا حکم به پرداخت کامل مهریه داده میشود ؟
در صورت ادعای زوج مبنی بر عدم توان مالی جهت پرداخت مهریه تا چه میزان قسط بندی میشود و اگر زوج مالی اعم از ملک یا ماشین داشته باشه ایا میتوان انها را به عنوان مهریه
دریافت نمود ؟
اگر زوج برای فرار از پرداخت مهریه مالی را که به نامش است به نام شخص دیگری بزند ایا امکان ابطال و بازپس گیری وجود دارد یا خیر ؟
با سپاس

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

تعیین تعداد سکه با توجه به وضعیت مالی و توانایی زوج درپرداخت دارد

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.امکان مطالبه و توقیف اموال وجود دارد و در صورتی که تاریخ تقدیم دادخواست یا تامین خواسته مقدم بر انتقال سند باشد قابل پیگیری میباشد