مشاوره حقوقی رایگان - سند رسمی دریافت مهریه

سلام. زوج یک واحد آپارتمان را سه سال پیش به نام زوجه خریداری کرده است. چک ها و مبالغ پرداختی از حساب زوج بوده است‌. اقساط وام مسکن هم از طرف حساب زوج پرداخت میشود‌.
قیمت آپارتمان نصف مهریه بوده است و همان زمان قرارداد شد که منزل با وجود این که نصف مهریه هست یک جا به نام خانم شود و در قبال آن مهریه ابرا شود.
الان خانم قبول دارد که مهریه همان آپارتمان بوده و قرارداد کردند مهریه بیشتری درخواست نکند، ولی قبول نمیکند بابت این توافق سند رسمی بدهد. میگوید هر وقت بخواهم طلاق بگیرم امضا میدهم که ادارتمان مهریه بود و بقیه مهریه را نمیخواهد بدهی.

آیا با دو شاهد که آپارتمان به عنوان کل مهریه بود‌ و این که خانم حتی در پیامک هم گفتند بقیه مهریه را نده.
میتوان دادخواستی داد و الزام کرد که سند رسمی بابت دریافت مهریه بدهند؟ دادخواست تحت چه عنوانی باید باشد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر چنین الزامی موضوعیت ندارد فقط در زمان طلاق اگر زوجه مجددا نهریه خودرا مطالبه کرد میتوانید به استناد پیامکها وشهادت شهود اثبات نمایید که مهریه ایشان را بعنوان یک دستگاه آپارتمان پرداخت نموده ایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قرارداد را باید دید. اگر تعهد داده اند که در قبال آپارتمان مهریه را ابرا کنند، می توان دادخواست الزام به ایفای تعهدات داد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در هر حال ایشان قانونا حق مطالبه مهریه را دارد و اثبات اینکه این آپارتمان بابت مهریه داده شده در هنگام طرح دعوی لازم است.