مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه ارث

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم. پدر بنده بعد از فوت پدرش با مادر و دو تا خواهر خود یک تقسیم نامه ارث تنظیم کردند و شاهدان زیادی هم امضا کردند. به دو مشکل برخورد کردیم؛ اول این که یک باغی بوده که نصف آن در ثبت به نام پدربزرگم بوده و نصف دیگر آن مبایعه نامه ای خریده بوده و هنوز در ثبت به نام او نشده بود و در زمان نوشتن تقسیم نامه ثمن اعیانی مادربزرگم از کل املاک را از این باغ محاسبه کردند و در مجموع 200 متر از آن را ثمن اعیانی و نصف باغ که مشخص نشده کدام قسمت سند دار یا مبایعه نامه ای هم برای مادربزرگم و مابقی آن سهم پدرم است. سالیان بعد که شخص فروشنده مورد معامله را میخواست واگذار کند به نام همسر مرحوم انتقال داد و سپس عمه های بنده مخفیانه آن را در محضر به نام خود کرده اند و بعدا که ما متوجه شدیم گفتند مادرمان خودش میخواسته به ما بدهد و ما هم که طبق تقسیم نامه مابقی را به نام پدرم زدیم چون هنوز به نام پدربزرگ مرحومم بود و کوتاه آمدیم و از عمه هام وکالت بلاعزل به نام پدرم گرفتیم و پدرم هم به نام بنده زدند و بعد از گرفتن سند همگی دو تا عمه هام و بنده باغ را فروختیم و قطعی به نام شخص دیگری شد و هر کسی پول خود را گرفت.
الان عمه های بنده ادعای آن 200 متر ثمن اعیانی را میکنند که در ملک مرحوم قاسم بوده و ما باید 100 متر به آن ها بدهیم چون نصف باغ مبایعه نامه ای به نام ایشان بوده بعد به نام همسرش شده و بعد هم به نام ما و این ثمن اعیانی به قسمتی که به نام پدرم شده تعلق دارد همچین چیزی ممکن هست؟
مورد دوم در همان تقسیم نامه از املاک پدربزرگم یک خانه ای بوده که به پدرم واگذار شده و در آن خانه چند شماره پلاک واقع شده که یکی از آن ها را عمه بنده که نویسنده تقسیم نامه بوده اشتباه نوشته و قید کرده اتاق های شماره 963 و1477 و 768 در صورتی که شماره 767 درست بوده و شماره 768 راهروی مابین اتاق ها هست که در تصرف ما می باشد و حتی طبق تقسیم نامه در زمان حیات مادربزرگم در محضر نصف آن را به پدرم واگذار کرده اند و الان پدرم سند تک برگ شش دانگ آن را دارد و در زمان نوشتن تقسیم نامه صحبتی از مهریه مادربزرگم نبوده و در محضر هم مادربزرگم و عمه های من هیچی نگفتند و به نام پدرم زدند. الان هم که مادربزرگم در قید حیات نیست، قبلا در زمان تقسیم نامه هم متراژ آن ملک را محاسبه و به پدرم داده اند اما الان ادعا کرده اند مهرنامه مادرمان دست ما هست و ما باید مقداری از اتاق که مهریه ایشان بوده را به آن ها بدهیم. ممنون میشوم بنده را راهنمایی بفرمایید خیلی متشکرم

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام دوست عزیز لطفا تماس بگیرید تا مشاوره کامل در این خصوص به شما ارایه شود