مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه

باسلام
امروز سه شهریور رفتم دادگاه
متهم درخواست اعسار دیه داده بود
و دوتا شاهد آورده بود
آیا دادگاه بر شهادت شهود اکتفا میکنه یا شناسایی اموال و حساب هم مورد بررسی قرار میگیره؟
یکسال و چهار ماه از شکایت و موضوع پرونده گذشته، اگر قسطی بشه
به چه صورت هست ؟
با این اوضاع تورم و گروهی ارز و به مراتب گرون تر شدن درمان و خدمات پزشکی و متضرر شدن حق فرد شاکی چه راه حلی هست؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود در خصوص موضوع شما بستگی به شهادت شهود دارد اینکه چگونه شهادت دهند در صورت پذیرش اعسار مبلغی را معمولاً به صورت نقدی باید پرداخت کنند و مابقی را با توجه به شغل طرف و سایر عوامل به صورت قسطی در نظر می گیرد اما در خصوص اوضاع تورم و مطالبی که فرمودید می‌توانید صرفاً دادخواست مطالبه هزینه ها را انجام دهید

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
در خواست استعلام اموال و بررسی سنوات مالکیت محکوم علیه طی دوسال قبل میتواند راهگشا باشد
در غیر اینصورت یعنی عدم شناسایی اموال وی ، تقسیط با نظر قاضی پرونده انجام خواهد پذیرفت .

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام.
چنانچه دادگاه وضعیت مالی مدعی اعسار را مناسب جهت پرداخت یکجای مبلغ نداند ، چاره ای جز پذیرش اعسار ندارد.در نتیجه با تعیین مبلغی به عنوان پیش پرداخت و مابقی به صورت اقساط ، اقدام به صدور رای می نماید.البته هر زمان مالی از وی یافت شد ، قابل توقیف خواهد بود .