مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با سلام
من دو و نیم دانگ از زمینی را خریداری کرده ام و به صورت وکالت نامه در دفتر اسناد رسمی زمین به نامم شده ولی هنوز از سند مادر، سند جدا و تکبرگ صادر نشده، آیا من می توانم این وکالتنامه را که البته روی آن هم قید شده قابلیت انتقال به غیر را دارد، برای مرخصی زندانی وثیقه قرار بدهم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر چون انچه بعنوان وثیقه قابل پذیرش است سند رسمی مالکیت است نه وکالتنامه محضری و وکالت حکم.مالکیت را ندارد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

بادرود با توجه به اینکه صرفاً به کالت نامه است و سند مالکیت محسوب نمی شوند لذا در این خصوص اقدامی از طرف شما جهت وثیقه متصور نیست