مشاوره حقوقی رایگان - من هر 5 ماه یک سکه باید به همسر سابقم طبق رای دادگاه باید بدهم

سلام من هر 5 ماه یک عدد سکه باید به همسر سابقم بدهم. چون پدرم جلوی درب منزل سکه را تحویل می دهد و به اجرای احکام نمیتوانیم بریم. برای تحویل سکه چه متنی رو بنویسیم و از ایشون امضاء بگیریم که بعدا به مشکل نخوریم.
لطفا متنی که روی کاغذ باید بنویسم و امضاء بگیرم رو بهم بگید. با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
صرفا تعداد سکه و نحوه توافق رو مشخص کنید

پرسشگر :

سلام کل سکه 110 عدد که 6 عدد رو به عموان پیش قسط دادم و الان هر 5 ماه یک عدد باید بدهم .
چون پدرم جلوی درب منزل سکه را تحویل می دهد و شرایط رفتن به دادگاه را نداریم میخواستم لطف کنید متنی رو بگید من بنویسم بابت تحویل سکه و از همسر سابقم امضاء اثر انگشت بگیرم که بعدا نگه سکه ندادیم

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بهتر هست سکه ها را به شعبه اجرای احکام تحویل میدادین ، تاریخ و دریافت سکه بابت مهریه موضوع پرونده اجرایی را بنویسید اثرانگشت زوجه و اگر دونفر شاهد هم امضا کنند بهتر است