مشاوره حقوقی رایگان - یک چهارم مهریه از کدام حساب زوج کسر میشود و چه زمانی

سلام وقت بخیر ببخشید حساب شوهرم مسدود بود و کل موجودی ایشون که حقوق ماه قبلش بود قرار شد برام واریز شه که هنوز نشده و درخواست جدید گفتن برای ثبت اسناد مرکز استان ببرم چون اونجا کار میکرد و یسری مدارک برام پست کردن به محل کارش که جوابش گفتن بیاد بعد میگیم چکار کن اما واریزی برام انجام نشده میخواستم بدونم آیا یک چهارم بلوکه شده تو حسابش یا نه حقوقش کامل گرفته و اینکه براساس حکم کارگزینی تعیین میشه یا فیش حقوقی یا میزان دریافتی ممنون میشم بهم جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام 1/4 از حقوق خالص دریافتی زوج توقیف خواهد شد و به زوجه خواهند داد