مشاوره حقوقی رایگان - حساب مسدود شده بخاطر چک برگشتی

سلام و خسته نباشید بنده یه چک برگشتی داشتم که طرف شکایت کرده حسابهای بانکی بنده را مسدود کرده است الان که میخواهم به جای حساب به ایشان اجناسی به او بدهم آیا اگه من این اجناس را به او تحویل دهم و چک خودمو بگیرم بدون اینکه دادگاهی برویم یا دفترخانه برای رضایت بنده میتوانم فقط با آن چک خودم که از طرف میگیرم بروم دادسرا و درخواست باز کردن حساب بدهم یا باید حتما در محضر خانه یا دادگاه رضایت نامه بگیرم

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

لاشه چک را دریافت کرده سپس برای رفع سو اثر به بانک خود مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اخذ لاشه چک می توانید اقدام نمایید