مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلا

با سلام . من در سال 1386 ازدواج کردم . متاسفانه سال 95 از هم توافقی جدا شدیم . مهریه تقسیط کردیم که پرداخت کردم . تمام و کمال.
در سال 91 مادرم 400 گرم خرید برای پشتیبان اینده ما و خرید خانه. و طلاها دست همسرم بوده تقاضای طلا کردیم وکیلش گفته فروخته نداره. فاکتوری ندارم. اما از دفترهای قدیمی زرگری مدرکی زرگر پیدا کرده در تاریخ فلان 430 گرم خانم ... خریداری کرده برای عروسش. مادرم میگوید من قصدم بود دستش باشه . برای خرید خانه شماها . پول طلا مادرم داد زرگر هم تایید می کند و فاکتور المثنی بنام مادرم صادر کرد.

ایا این هدیه ازدواج محسوب میشه؟ در صورتیکه زمان عقد و تاریخ فاکتور طلا حدودا 5 سال فاصله دارد، چکار کنم به طلایم برسم.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،اگر در قالب هبه بگیریم چون فروخته شده قابل پس گیری نیست می بایست عینش در دست باشد.