مشاوره حقوقی رایگان - موجر ساکن خانه ای به نام همسرش باشد

با سلام اگر موجر ساکن خانه ای به نام همسرش باشد و ملک بنام خودش در دست مستاجر است و میخواهد به انجا نقل مکان کند و این خانه بنام همسر را به اجاره بدهد چون خانه ویلایی است و اجاره بالایی دارد ایا حکم تخلیه برای مستاجر صادر میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر موجر نیازشخصی خودرا بتواتد ثابت نماید بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
جدا از این موارد اگر نیاز شخصی اثبات شود بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حکم تخلیه صادر میشود به شرطی که نیاز شخصی موجر اثبات
بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات نیاز شخصی امکان تخلیه وجود دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
اری صادر خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر نیاز شخصی موجر اثبات بشود قاضی میتواند دستور تخلیه صادر نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات نیاز شخصی امکان پذیر است