مشاوره حقوقی رایگان - بیمه درمانی فرزندم ونوه ام

بنده بازنشسته نیروهای مسلح هستم قصد دارم دخترم را که بتازگی از همسرش جدا شده بهمراه نوه ام (18ساله) تحت پوشش بیمه درمانی قرار دهم برای دخترم قبول کرده اند ولی برای نوه ام که بیمار است قبول نکرده اند چگونه میتوانم اینکار را انجام دهم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بیمه خدمات درمانی صرفا برای فرزندان پسر تا 18 سالگی، دختر تا زمانیکه مجرد و فاقد شغل هست و یا در صورت مطلقه بودن و فاقد شغل امکان پذیر است لذا نوه شما تحت پوشش خدمات درمانی بیمه شما قرار نمی‌گیرد باید از طریق آزاد بیمه نمایید