مشاوره حقوقی رایگان - لواط

با سلام تقریبا 1 سال قبل برادر کوچک من توسط دوستش چندین بار مورد تجاوز جنسی (دخول به مقعد) قرار گرفته است طرف فاعل به غیر از خودش چند نفر دیگر از دوستانش را هم در این عمل شریک کرده است یعنی طرف فاعل همراه با دوستانش (دوستانش ناشناس است) چندین بار به برادر من تجاوز جنسی کرده است طرف فاعل در چند روز اخیر برادر من را تهدید به ضرب و شتم و همچنین تجاوز جنسی و گفتن این موضوع به دیگران (بردن آبروی مفعول توسط فاعل) کرده است یعنی فاعل به مفعول گفته یا باید باز هم باهم رابطه داشته باشیم یا به زور تجاوز میکنم
متاسفانه مفعول از ترس آبرویش این موضوع را با کسی در میان نگذاشته است حتی با والدین خود و مدرکی در دستش موجود نیست به جز پیام های تهدید
خواستم بدونم چطوری میتوانیم شکایت و این موضوع را اثبات کنیم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تحت عنوان لواط و تهدید می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما در دادسرا شکایت نمایید و اعلام نمایید که متهمین چند نفر هستند و ناشناس هستند و لواط به عنف و
زور بوده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با همان پیامکها وتهدیدهای انجام شده امکان طرح شکایت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.