مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زن

سلام. من میخاستم بدونم عدم تمکین زن فقط منوط به از خانه بیرون نرفتن میشه؟ مثلا دعوا بی حرمتی فحش شکستن وسایل و... میشه عدم تمکین زن رو گرفت؟ ایا حکم پزشکی قانونی برای ضرب و جرح میشه عدم تمکین گرفت؟ و اینکه در صورت طلاق یکطرفه چه میزان از حقوقم مسدود میشه منی که بچه ندارم. ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عدم تمکین بک اختلاف حقوقیه و تحریب اموال و توهین جرم هستن با هم متفاوتند

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. تعریف قانون از تمکین حرف شنوی و پذیرش و اجابت تقاضاهای قانونی و مشروع مرد است . اگر طلاق یک طرفه دهید باید مهریه و اجرت المثل و تا نصف اموال زمان زندگی و نفقه 100 روز را نقدا بدید تا طلاق دهید . یا اینکه گواهی عدم امکان سازش بگیرید ثبت دفترخانه کنید و برید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید . اگر موافقت شد ، پیش پرداخت را بدید و طلاق بدید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بتوانید اثبات نمایید که زن سو رفتار وسو معاشرت با شما دارد واز این حیث تمکین هم ندارد وحکم تمکین ایشان رابگیرید واز طرف دیگر دادخواست طلاق هم بدهید از حیث پرداخت مهریه محکوم خواهید شد ولیکن میتوانید اعسار بدهید ولیکن از حیث نفقه بعلت عدم تمکین زوجه نفقه گذشته قابل وصول خواهد بود نه اینده واجرت المثل ایام زوجیت وتنصیف اموال هم اکر همان سو رفتار زوجه اثبات شود به ایشان تعلق نخواهد گرفت

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تمکین عام داریم و تمکین خاص اما دعوا و بی حرمتی ارتباطی به عدم تمکین نداره و این بحث حسن معاشرت هست