مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

آقایی مبلغ 64 میلیون تومان برای دریافت ویزای شنگن برای 4 نفر از ما گرفت و گریخت. ما با کمک عکسی که از وی پنهانی گرفتیم و نشان دادن به پلیس اداره گذرنامه اسم و مشخصات وی را یافته و متوجه شدیم سابقه دار است. ولی کسی نتوانسته وی را پیدا کند. در دادسرای مبارزه با قاچاق انسان حکم ممنوع الخروجی وی را گرفتیم. ولی جلب ندادند.
از طرفی در دادسرا نیز شکایت کلاهبرداری کردیم ولی دادسرای ناحیه 7 هم به کندی پیش می رود. می خواستم بدانم اگر وی را پیدا کردیم و پول ما را نداشت بدهد حکم چیست؟ چرا که وی مثل بقیه کلاهبردارها می گوید ندارم بدهم.
از طرفی می خواهم مسدودی حساب بگیرم. می توان اینکار رو کرد؟

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

شما متهم را پیدا کن
بعدا سوال کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما شکایت تان را پیگیری حکم غیابی بگیرید و از طریق اینتر پل هم پیگیر باشید به محض ورود به کشور هم میشود اورا دستگیر کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام تنها اقدام ممکن قبل از صدور حکم درخواست تامین خواسته ضررو زیان ناشی از جرم مطرح کنید